Grafiska Valsar

Böttcher är adressen för tryckvalsar. Tack vare vår berömda kvalitet, är vi en samarbetspartner till nästan alla ledande maskintillverkare. Som världsledande så förser vi valsar till fler nya maskiner än någon annan valstillverkare. Böttchervalsar trycker mer och mer stabilt och dessutom förlorar du mindre tid på valsbyten och installationer.

Böttcher utvecklar och tillverkar valsar för alla trycktekniker. Vi erbjuder material för både UV och konventionella färger men även för alternenativa tryck. På fuktsidan erbjuder Böttcher också inte bara den bästa lösningen för tryck med alkohol, men även för tryck med reducerad alkoholmängd eller alkoholfritt. Vi har också speciella material på fuktsidan för UV-tryck i vårt program.


Böttcher står bakom det unika omfattande utbytesprogrammet för standardvalsar. Vi hålller på att att ta in ett stort antal valsar för många märken och pressar
till vårt centrallagerlager, så leveranstider för dessa valsar hålls till ett absolut minimum och skickas ofta direkt från lagret.