Säkerhet

Säkerhet

Den som ständigt strävar efter högsta kvalitet och prestanda kommer att fortsätta att hålla i tyglarna, som Böttcher.
Från det första steget i en möjlig utveckling av en produkt till produktionen av slutprodukten, från första introduktion av en produkt till vår eftermarknadsservice.
Vi är ansvariga för varje steg.

Kvalitet

Kvalitet för alla ... En av våra självklarheter är att vi utvecklar alla våra produkter och tvättvätskor själva. Vi undersöker nya material, nya tillämpningar och skapar nya kompositioner. Våra material genomgår omfattande tester så att den bästa kvaliteten uppnås. Bara när vi är absolut säkra på att en produkt uppfyller våra högsta krav på kvalitet går de vidare till produktion. Detta ger dig en garanti för att du alltid har de bästa möjliga materialen tillhanda.

Service

En annan självklarhet är vår service. Vi kan lösa de mest komplexa problem och är kunniga i alla möjliga processer och tillämpningar då vi i mer än 280 år av vår historia har genererat ett enormt kunnande.
Detta know-how är ständigt till ditt förfogande.

Prestationer

Våra tjänster gör dina processer mer effektiva. Kvaliteten på våra produkter och intensiteten av vår service gör Böttcher till något speciellt. Det är alltid vårt mål att fortsätta att tänka, att gå djupare för att förstå allt och att alltid pressa oss till nästa nivå. Från denna vision erbjuder vi er en försäkran om den mest effektiva och mest lönsamma av processer.