Innovation

Den grafiska tryckindustrin har en lång och rik historia. Med processer som i generationer varit oförändrade i grunden men också med tekniska innovationer där Böttcher spelar en väsentlig roll och som ger oss nya utmaningar för framtiden.

Vi får in fler och fler nya gummimaterial på marknaden som finner sin väg in i många tillämpningar. Vi optimerar den traditionella djuptrycktekniken med vår djuptryckprocess, vi utvecklar inte bara flexohylsor för lasergravering utan även för speciella ytstrukturer för den digitala trycktekniken. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra tvättvätskor och även hur vi kan förbättra filtertekniken i tvättsystemen. Utvecklar nya innovativa tekniska appliceringar på våra gummidukar och vi försöker hela tiden att optimera våra fount/vattentillsatser samt våra underhåll och rengörningsmedel.

Vi fokuserar på marknadsomfattande innovativa utvecklingar för både leverantörer och kunder, inte bara med en adekvat rådgivning utan även med ett felfritt utförande och kvalité.